به گزارش سینماپرس، سریال «آقای قاضی» با ۴۳ قسمت پنجشنبهها و جمعهها روانه آنتن شبکه دو سیما شد. این سریال روایتگر پروندههای حقوقی بود که قاضی پرونده با شاکی و متشاکیهای متفاوتی کلنجار میرفت.
سجاد مهرگان، کارگردان سریال «آقای قاضی» در گفتوگوی تلفنی با برنامه «سینماچی» رادیو جوان در پاسخ به این سوال که ایده سریال چگونه شکل گرفت، گفت: سالها پیش که مستاجر بودم با صاحب خانهام به اختلاف خوردم و طبق پیگیریهایی که از شورای حل اختلاف و ناظرین صنف املاک داشتم، فهمیدم که علاوهبر من صاحب خانه و ناظر صنف املاک هم اطلاعات حقوقی کم دارند.
کارگردان سریال «آقای قاضی» با بیان اینکه به دنبال برنامهای بودیم که علاوهبر ماهیت سرگرمیسازیاش، به مردم آموزههای حقوقی را آموزش دهد، ادامه داد: سعی کردیم در سریال «آقای قاضی» مماس بر واقعیت حرکت کنیم. اگرچه این سریال مطابق واقعیت شکل نگرفته، ولی از واقعیت هم دور نبوده است.
مهرگان درباره بازخوردهای مردم به این سریال توضیح داد: مردم در بازخوردها و تماسهای تلفنیشان بسیار اشاره کردند که اینکار مستند است و فکر میکنند چنین دادگاه و قاضی وجود دارد و ما دوربین را داخل یک دادگاه گذاشتیم. این باعث خرسندی ماست و نشان میدهد که ما اگر چیزی را که میخواهید بشود، به مردم نشان دهیم، مردم آن را باور میکنند.
وی به بازخوردهای قضات اشاره کرد و گفت: بسیاری از قضات با تماسهایی که با میگیرند میگویند که رفتار قاضی سریالتان تلنگری برای من شد تا با ارباب رجوع اینگونه رفتار کنم و نکات مثبتی را از این شخصیت یاد میگیرم.
کارگردان سریال «آقای قاضی» درباره نزدیک بودن این سریال به واقعیت ادامه داد: سعی کردیم حدود ۷۰، ۸۰ درصد به واقعیت پروندهها و اتفاقاتی که در جامعه میافتد، نزدیک باشد. فکر میکنم چیزی حدود ۳۰۰ سوژه انتخاب شد که در نهایت تیم حقوقی ما ۱۲۵ پرونده را انتخاب کردند. از این تعداد، یکسری از پروندهها نوشته شد، برخی دیگر از قضات گرفته شد و تعدادی دیگر هم از دل اتفاقاتی بود که شنیدیم و به آن بار دراماتیک دادیم.
ارسال نظر